Evenementen

Open feesten

Naast verschillende gesloten feesten voor de leden van de M.S.V. Tragos worden er door het jaar heen verschillende open feesten georganiseerd door de vele commissies die de M.S.V. Tragos rijk is! 

 

Tragos festival 

Hét openlucht feestje van het jaar! De M.S.V. Tragos heeft een uniek pand, met een monumentale binnenplaats. Door het jaar heen worden er verscheidene feesten gegeven, waaronder het Tragos Open Air festival (voorheen: Fortfest). Tragos is op het gebied van het organiseren van feesten niet te vergelijken met de andere verenigingen; onze historische binnenplaats is de perfecte locatie voor een festival! Vanwege de Coronacrisis kon het festival in 2020 niet in de normale vorm doorgaan; op de dag waarop het festival had moeten plaatsvinden werd er een vervangende livestream gehouden: Tragos Vestingwerk Rooftop Sessions, bekijk onze instagram stories om te zien hoe leden deze dag hebben beleefd. Bekijk de beste foto’s via onze site en blijf op de hoogte van toekomstige edities van het festival via de facebookpagina!

Multizalenfeest

Heel studerend Maastricht kent ons MultiZalenFeest dat meerdere keren per jaar wordt georganiseerd, tijdens dit feest wordt er in onze  verschillende zalen met verschillende muziekstijlen door diverse DJ’s gedraaid. Heel studerend Maastricht kent ondertussen het bekende deuntje: “mul-ti-zalenfeest… multizalenfeest!”. Het concept is al jaren onveranderd maar nog steeds ijzersterk: meerdere zalen, meerdere muziekstijlen, verschillende drankactie’s en door tot in de vroege ochtend! Bekijk de beste foto’s via onze site volg de facebookpagina voor updates en nieuwe edities!

Overige feesten 

Ook worden er open feesten georganiseerd door de vele disputen die de M.S.V. Tragos rijk!

Exploitatie

Op onze sociëteit Fort Koning Willem I bieden wij de mogelijkheid om borrels, diners, feesten of andere activiteiten te organiseren voor studenten. Voor meer details of voor een reservering kunt u mailen naar senaat@tragos.nl.

Uw bedrijf promoten tijdens een Tragos open feest? Neem een kijke bij partner worden!